Alla våra fantastiska resor

Resa, Tips

En resa till Los Angeles

Det kanske blir ditt livs resa om du väljer en resa till Los Angeles på den amerikanska västkusten. Här är det många som åker för att få uppleva glamour och att se någon av Hollywoods superkändisar. Förutom glamouren och fester som den årliga Oscarsgalan så finns det mer att uppleva i staden.

Förutom en mängd härliga stränder så hittar man många naturupplevelser och olika museer som kan vara värda ett besök. Har man ett hockeyintresse så kan man besöka Staples Center och se Los Angeles Kings spela någon match. Innan ni åker så se till att köpa matchtröja eller annat hos Supportersplace för att visa vilket lag som du hejar på. Efter hockeymatchen så kan ni besöka någon närliggande restaurang. TripAdvisor ger tips om de tio bästa ställena i närheten av Staple Center.

Självklart så blir ett besök på Hollywood Walk of Fame ett måste när man besöker Los Angeles. På Hollywood Boulevard så kan du se detta. Skaffa dig en kändiskarta och ge dig till Bevely Hills för att spana in alla kändisars bostäder. Bara detta kan ta en dag att genomföra. Även strandlivet vid Santa Monica Beach är något som bör upplevas. Vindsurfare och kroppsbyggare står på rad och blir något som du sent kommer att glömma.

Som avslutning på er vistelse i Los Angeles kanske blir att besöka Universials studioområde som är en nöjespark på temat film. helt klart en stor attraktion i staden med massor av besökare från hela världen. Förutom nöjesparken så kan Getty Center är ett konstmuseum som kan intressera. Inom detta konstcentrum så hittar man konstmuseet med olika samlingar av konst. Det är skulpturer, bildkonst från Europa, amerikanska fotografier fån både 1800- och 1900-tal.