Alla våra fantastiska resor

Resa, Tips

Lyxig weekend i New York-stil

sh_stockholm_sweden_sunlight

Visst skulle det vara härligt med en resa till New York? Uppleva det myllrande Manhattan, skåda den mäktiga frihetsgudinnan i solnedgång och uppleva det pulserande nattlivet i världsstaden?

Fast varför gå över ån efter vatten? Du kan få en lika härlig upplevelse hemma i Sverige, fast i naturskön miljö i en av världens vackraste huvudstäder – vårt eget Stockholm.

Jämföra Stockholm med New York?

Det kan låta underligt, men så långsökt är det inte. Vi har de senaste 20-30 åren fått internationella topprestauranger med kök från jordens alla hörn, hotell av högsta klass, ett musikliv som få länder kan matcha och dessutom en stad som är vida omtalad för sin skönhet och ständiga kontakt med vatten.

  1. Planera in in en lyxig weekend på Elite Hotel Marina Tower. Här bor du vid kajkanten med en magnifik utsikt över Riddarfjärden och Stockholms innerstad.
  2. Boka in dig på Sturebadet Marina Tower. Deras exklusiva spa och rekreationsanläggning erbjuder både fysisk träning, avkoppling, välgörande behandling och hälsosamma måltider.
  3. Gör en kulinarisk utflykt i Stockholm. Vare sig du vill pröva alla världens kök eller bara äta på de genuint svenska, italienska, vitnamesiska, spanska, mexikanska, libanesiska, mongoliska, franska eller andra köken så hittar du garanterat det du söker i Stockholm.
  4. Gå på musikal. Stockholm har ständigt uppträdanden med någon av de stora internationella musikalerna.
  5. Vandra i Gamla stan. Det här är ett omtyckt ställe för många turister, men byggnaderna, de smala gränderna och det glittrande vattnet från Mälaren på ena sidan och havet på den andra är något som är väl värt att uppleva.

Det här är bara ett axplock av allt du kan göra i Stockholm.  Planera gärna in ett antal platser att besöka , men ett stort nöje är även att låta spontana infall och upptäckter styra in dig på upplevelser du kanske inte ens tänkt på att kunna göra.