Alla våra fantastiska resor

Tips

När du väntar på ditt flyg

Det har nog hänt de flesta att man får ett par timmar att spendera på en flygplats. Det kan vara olika anledningar för denna väntan och det gäller att man gör det bästa av situationen. Om det inte är något som du kan göra något åt så finns det ingenting att stressa upp sig för.

Hitta trevliga sysselsättningar

Framförallt så gäller det att få tiden att gå. Försök hitta någon trevlig sysselsättning som du kan fördriva tiden med. Det kan vara spel i din mobiltelefon eller titta på någon film på din surfplatta. Tänk dock att det kostar dig surftid. Så leta upp så kallade hot spot på flygplatsen där du kan surfa helt utan kostnad är att föredra. Om det inte finns detta så kan du på de flesta abonnemang till telefoner köpa till extra surf så du få mer att surfa med.

Det finns alltid saker att göra

Var noga med att leta upp din gate för avgång så du vet var du ska kliva på planet du ska åka med. Det finns säkert någon trevlig restaurang som du kan besöka. Äta bör man göra oavsett man väntar på ett flyg eller inte. Att bara sitta och titta på stressade resenärer som rusar mot sin avgång kan vara skoj. Är ni några stycken så kan ni gissa var de ska eller var de kom i från. Gör det som en liten tävling.